• i Cli├źntondersteuner Langdurige Zorg Zorgbelang

  De cliëntondersteuners helpen u bij het regelen van zorg en het maken van afspraken hierover. Zij doen dit onafhankelijk van zorgaanbieders en zorgkantoren. Ze werken vanuit uw belang en helpen u keuzes te maken voor de zorg die het best bij u past. De cliëntondersteuners gaan vertrouwelijk met alle informatie om. De ondersteuning is kosteloos.

 • i Ouderenadviseur gemeente Beuningen

  De ouderenadviseur is een deskundige op het gebied van welzijn, wonen, zorg- en dienstverlening en werkt onafhankelijk van de instellingen die zorg en diensten leveren. De ouderenadviseur geeft, indien gewenst, voorlichting, informatie en verdere ondersteuning.

 • i Ouderenadviseur gemeente Groesbeek

  Als uw leeftijd een woordje meespreekt, komen er soms vragen op en kun je een steuntje in de rug wel gebruiken. Dan is de ouderenadviseur van Forte Welzijn er voor u.

 • i Ouderenadviseur gemeente Heumen

  De ouderenadviseur heeft een wegwijsfunctie en ondersteunt bij het vinden van de juiste hulp of zorg. Ouderen met dementie en hun mantelzorgers kunnen meer moeite hebben om problemen op te lossen. De ouderenadviseur helpt bij het verhelderen van de vragen en/of problemen en zoekt mee naar de juiste oplossingen en voorzieningen. Zij is goed op de hoogte van de sociale kaart in uw gemeente Heumen.

  Bij een niet pluisgevoel, of een vermoeden van dementie kan de ouderenadviseur een rol vervullen als opstap naar ondersteuning.

 • i Ouderenadviseur gemeente Nijmegen (8)

  Wanneer u merkt dat degene voor wie u zorgt, de situatie niet meer kan overzien, kan het goed zijn om voorbereidingen te treffen. U kunt hierbij denken aan maatregelen ter bescherming /voorkoming van financiële uitbuiting. Maar ook om te beperken dat iemand een gevaar voor zichzelf of omgeving wordt. Welke mogelijkheden er zijn en welke gevolgen deze mogelijk hebben kunt u samen met de ouderenadviseur bespreken.

 • i Zorgtrajectbegeleiding (8)

  Uw zorgtrajectbegeleider kan u ondersteunen bij het regelwerk dat op u af komt. Jullie kunnen samen dingen bespreken wat er voor de toekomst geregeld moet worden en hoe u dit aan moet pakken.