• i Kleinschalig Wonen OBG Nijmegen

  Kleinschalig wonen voor dementerende ouderen in de Diligence en Postiljon. Samen wonen en toch je eigen plekje met persoonlijke aandacht.

 • i Ondersteunende Begeleiding OBG

  OBG biedt ondersteunende individuele begeleiding. Onze begeleiders komen bij je thuis en helpen je de dag vorm te geven. Zij ondersteunen je bij het plannen van activiteiten, onderhouden van sociale contacten of met je financiën. Het doel is dat je zo lang mogelijk jezelf kunt blijven redden en kunt leven op de manier die bij jou past. Hoe vaak onze mensen bij je langskomen en welke ondersteuning ze bieden, spreken we samen af.

 • i Ouderenadviseur gemeente Beuningen

  De ouderenadviseur is een deskundige op het gebied van welzijn, wonen, zorg- en dienstverlening en werkt onafhankelijk van de instellingen die zorg en diensten leveren. De ouderenadviseur geeft, indien gewenst, voorlichting, informatie en verdere ondersteuning.

 • i Ouderenadviseur gemeente Heumen

  De ouderenadviseur heeft een wegwijsfunctie en ondersteunt bij het vinden van de juiste hulp of zorg. Ouderen met dementie en hun mantelzorgers kunnen meer moeite hebben om problemen op te lossen. De ouderenadviseur helpt bij het verhelderen van de vragen en/of problemen en zoekt mee naar de juiste oplossingen en voorzieningen. Zij is goed op de hoogte van de sociale kaart in uw gemeente Heumen.

  Bij een niet pluisgevoel, of een vermoeden van dementie kan de ouderenadviseur een rol vervullen als opstap naar ondersteuning.

 • i Ouderenadviseur gemeente Nijmegen (7)

  Bent u bang dat u de zorg voor de ander niet meer aan kunt? Heeft u te weinig tijd voor uzelf? Er zijn altijd mogelijkheden om taken uit handen te geven. Daarnaast zijn er mogelijkheden om uw hart te luchten. Neem voor een goed gesprek of advies contact op met de ouderenadviseur.

 • i Specialistisch Zorg- en behandelcentrum Joachim en Anna (Waalboog, Nijmegen)

  In Joachim en Anna (Specialistisch Zorg en Behandelcentrum) bieden wij belevingsgerichte zorg en dienstverlening in huiselijke sfeer. We streven ernaar uw levensstijl, uw gewoonten en activiteiten uit de thuissituatie zo lang mogelijk te behouden. Wij bieden u een dagbestedingsprogramma dat afgestemd is op uw situatie.

 • i Thuiszorg Malderburch

  Malderburch biedt thuiszorg in de eigen vertrouwde woonomgeving.

 • i Thuiszorg OBG

  OBG biedt persoonlijke verpleging en verzorging aan huis. U kunt gebruikmaken van de volgende diensten:

  • Persoonlijke Verzorging,
  • Persoonlijke Verpleging,
  • Huishoudelijke hulp,
  • Dagbesteding,
  • Individuele Begeleiding
 • i Wonen met dementie ZZG

  Als thuis wonen niet meer gaat, heeft ZZG zorggroep een woonvorm die bij u past. U kunt kiezen uit allerlei mogelijkheden in Nijmegen, Wijchen en Groesbeek. Van woonzorgcentrum of appartementencomplex tot verpleeghuis of woonzorgboerderij. Samen kijken we hoeveel zorg u nodig heeft en waar u zich prettig voelt, want dat is voor iedereen weer anders. Zodat het zoveel mogelijk voelt ‘net als thuis’.

 • i Wonen psychogeriatrie La Verna Wijchen

  Als thuis wonen niet meer gaat kunt komen wonen  op de PG afdeling van La Verna. De afdeling bestaat uit 18 plaatsen. Elke bewoner heeft een eigen kamer voorzien van douche en toilet.

 • i Wonen psychogeriatrie Portiuncula Wijchen

  Als thuis wonen niet meer gaat kunt u binnen LuciVer komen wonen in een  woonvorm voor mensen met psychogeriatrische problematiek, zoals dementie.

  In een huiselijke sfeer bieden wij zorg en ondersteuning. 24 uur per dag is er verzorging aanwezig.

 • i Woonzorgcentrum de Honinghoeve (Waalboog)

  Het woonzorgcentrum De Honinghoeve is nieuw gebouwd in 2011 en staat in de wijk Neerbosch-Oost in Nijmegen. Het nieuwe woonzorgcentrum is van alle gemakken voorzien.
  Het kenmerkt zich door haar frisse uitstraling, de vele ramen waardoor de groene omgeving overal zichtbaar is. De Honinghoeve biedt ruime woonzorgappartementen.

  Neerbosch-Oost is een gemoedelijke wijk met veel voorzieningen op loopafstand zoals winkelcentrum ‘Notenhout’, supermarkt, diverse kleine winkels en een bibliotheek. Daarnaast heeft De Honinghoeve een doorgang naar de seniorenflat Notenbalk en de R.K. Kerk de Goede Herder.

  Het woonzorgcentrum De Honinghoeve is nieuw gebouwd in 2011 en staat in de wijk Neerbosch-Oost in Nijmegen. Het nieuwe woonzorgcentrum is van alle gemakken voorzien.
  Het woonzorgcentrum kenmerkt zich door haar frisse uitstraling, de vele ramen waardoor de groene omgeving overal zichtbaar is. De Honinghoeve biedt ruime woonzorgappartementen.

  Neerbosch-Oost is een gemoedelijke wijk met veel voorzieningen op loopafstand zoals winkelcentrum ‘Notenhout’, supermarkt, diverse kleine winkels en een bibliotheek. Daarnaast heeft De Honinghoeve een doorgang naar de seniorenflat Notenbalk en de R.K. Kerk de Goede Herder.

 • i Woonzorgcentrum Nijevelt (Waalboog)

  Deze locatie is centraal gelegen in Nijmegen. Dit centrum bestaat uit meerdere gebouwen, waarvan het recentste gebouw uit 2009 dateert. In totaal wonen hier zo’n 170 bewoners.

  Voor mensen met een meer of mindere zorgbehoefte biedt dit woonzorgcentrum verpleegafdelingen, kleinschalige woonvoorzieningen en zorgappartementen. Dit centrum verzorgt (maaltijd) voorzieningen voor ouderen in de wijk. Nijevelt is makkelijk bereikbaar met bus en trein. In de zorgverlening creëren we het gevoel van huiselijkheid en veiligheid. We vragen naar uw wensen en zullen hieraan naar vermogen invulling geven. Uw levensstijl, uw gewoontes en activiteiten voortzetten is voor ons het doel.

 • i Woonzorgcentrum St. Jozefklooster (Waalboog)

  Het St. Jozefklooster is een bijzonder woonzorgcentrum. Het ligt in Nijmegen in de prachtige en gemoedelijke wijk Hees. In het St. Jozefklooster wonen religieuzen en niet-religieuzen onder één dak samen in een monumentaal klooster.

  In 2009 is het klooster gefuseerd met De Waalboog en zijn er zorgappartementen gerealiseerd. Daarnaast biedt het woonzorgcentrum ook ruimte voor tijdelijk verblijf. In het klooster wonen religieuzen en niet-religieuzen onder één dak. Tegenwoordig zijn er zorgappartementen in gerealiseerd. Door de rustige setting is dit centrum ook zeer geschikt voor een tijdelijk verblijf. Dit centrum is befaamd om zijn goede keuken en het fraaie omringende land schappelijke park.