• i Hulpdiensten Wijchen

  U kunt gratis praktische en eenvoudige hulp krijgen in situaties waarin moeilijk een beroep gedaan kan worden op anderen en/of professionele instanties. De hulp is altijd aanvullend. Uitgangspunt is verder dat de hulp bijdraagt aan het langer zelfstandig wonen. De hulp kan eenmalig zijn of van korte duur. Er kan echter ook behoefte zijn aan langduriger hulp.

 • i Ouderenadviseur gemeente Beuningen

  De ouderenadviseur is een deskundige op het gebied van welzijn, wonen, zorg- en dienstverlening en werkt onafhankelijk van de instellingen die zorg en diensten leveren. De ouderenadviseur geeft, indien gewenst, voorlichting, informatie en verdere ondersteuning.

 • i Ouderenadviseur gemeente Groesbeek

  Als uw leeftijd een woordje meespreekt, komen er soms vragen op en kun je een steuntje in de rug wel gebruiken. Dan is de ouderenadviseur van Forte Welzijn er voor u.

 • i Ouderenadviseur gemeente Heumen

  De ouderenadviseur heeft een wegwijsfunctie en ondersteunt bij het vinden van de juiste hulp of zorg. Ouderen met dementie en hun mantelzorgers kunnen meer moeite hebben om problemen op te lossen. De ouderenadviseur helpt bij het verhelderen van de vragen en/of problemen en zoekt mee naar de juiste oplossingen en voorzieningen. Zij is goed op de hoogte van de sociale kaart in uw gemeente Heumen.

  Bij een niet pluisgevoel, of een vermoeden van dementie kan de ouderenadviseur een rol vervullen als opstap naar ondersteuning.

 • i Ouderenadviseur gemeente Nijmegen (5)

  Merkt u dat uw sociale contacten minder worden? Vindt u het lastig om de deur uit te gaan? Lukt het steeds minder goed om op eigen kracht ergens te komen? De ouderenadviseur kan met u de mogelijkheden op een rij zetten en u adviseren.

 • i Vervoer Nijmegen Hulpdienst

  Heeft u een afspraak met bijvoorbeeld uw fysiotherapeut of dokter? Een vrijwilliger van de Hulpdienst biedt u vervoer en begeleiding.

 • i Vervoer Nijmegen Sterker sociaal werk

  Als u geen gebruik kunt maken van het openbaar vervoer, zijn er vrijwillige chauffeurs die u naar de plaats van bestemming kunnen brengen. Slechts in uitzonderingsgevallen is het mogelijk om een rit buiten de stad aan te vragen. U moet de aanvraag minimaal vier werkdagen van tevoren indienen. U betaalt een vaste prijs per kilometer, gerekend vanaf het huis van de vrijwilliger en eventuele parkeerkosten. Deze dienst heet AutoMaatje.

 • i Vervoer op maat gemeente Heumen

  Vervoer op maat is bedoeld voor korte ritten in uw woonomgeving binnen de gemeente Heumen, maar ook naar Dukenburg, Nijmegen-Zuid, Nijmegen-Midden, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Molenhoek en Mook. En tevens naar de diverse ziekenhuizen en verpleeghuizen in de omgeving.

  De rolstoel toegankelijke taxibus van Vervoer op Maat rijdt zeven dagen per week. Het kan zijn dat het tijdstip waarop u een rit wil boeken niet beschikbaar is. Informeert u naar de mogelijkheden.

  U betaalt € 3,50 voor een enkele rit. Mogelijkheid voor aanschaf van een 11- rittenkaart voor € 35,00,