Mantelzorg West Maas en Waal

Zorgt u meer dan 8 uur per week langer dan 3 maanden voor iemand met een chronische ziekte of een beperking? Dan bent u mantelzorger! Steunpunt Mantelzorg West Maas en Waal kan u gratis bij uw mantelzorg taak ondersteunen.

Voor wie?

In de gemeente West Maas en Waal zijn vijf steunpunten waar u terecht kunt met uw vragen of verzoeken. Deze steunpunten zijn verdeeld over de gemeente, zodat er altijd bij u in de buurt een steunpunt is.

Wat krijgt u?

Als mantelzorger willen wij u zo breed mogelijk ondersteunen. Het is voor u als mantelzorger belangrijk dat u inzicht heeft in hun situatie, uw grenzen leert kennen en deze ook weet te bewaken.

Bij het steunpunt gaan we uit van de gedachte dat wie goed voor zichzelf zorgt, de zorg voor een ander langer volhoudt. Door in gesprek te gaan met elkaar ontstaat er een oplossing die het best bij u past.

Hoe komt u eraan?

U kunt contact opnemen met een van de vijf steunpunten in de gemeente (in Appeltern, Beneden-Leeuwen, Dreumel, Wamel of Maasbommel).

Bezoek de website, en zie welk steunpunt voor u het gemakkelijkst bereikbaar is. U kunt natuurlijk ook bellen of mailen.

Meer informatie en contact

Rozenstraat 10
6658 WX  Beneden-Leeuwen
Telefoon: 0487-599666
E-mail: DL-frontoffice@zmw.nl
Website: http://www.mantelzorgmaasenwaal.nl