Mantelzorg Nijmegen

Als mantelzorger speelt u een belangrijke rol in het leven van uw dierbare, en bent u een belangrijke partner voor hulpverleners. U draagt bij aan het welbevinden van uw dierbare. Daarbij kan er veel op u afkomen of kan het (soms te) zwaar zijn.
Mantelzorg Nijmegen wil u als mantelzorger ondersteunen als het u teveel wordt of als u er niet meer uitkomt. U blijft daarbij zelf aan het roer.
We nemen niet de zorg over maar bieden een luisterend oor, informatie, advies en (kortdurende) ondersteuning. Samen met u kijken we wat de mogelijkheden zijn. Zo helpen we u om in balans te blijven. U bent er voor een ander, wij zijn er voor u!

Mantelzorg Nijmegen is onderdeel van Sterker sociaal werk.

Voor wie?

Voor alle mantelzorgers in Nijmegen.

Wat krijgt u?

Mantelzorg Nijmegen biedt gratis ondersteuning aan mantelzorgers van alle leeftijden en in verschillende situaties. Of u nu zorgt voor een hulpbehoevende ouder, een chronisch zieke partner of een kind met een beperking: u kunt bij ons terecht voor informatie en persoonlijk advies.

Hoe komt u eraan?

U kunt van maandag t/m donderdag bellen of mailen. De telefoniste noteert uw gegevens en geeft deze door aan een mantelzorgconsulent. De mantelzorgconsulent belt u terug.

Meer informatie en contact

Panovenlaan 1
6525 DZ  Nijmegen
Telefoon: 024-3650150
E-mail: mantelzorg@sterker.nl
Website: http://www.mantelzorg-nijmegen.nl