• i Cli├źntondersteuner Gezondheidszorg Zorgbelang

  Heeft u moeite met wat er gebeurt in het contact met uw zorgverlener of met de geboden zorg? U kunt met uw vraag of klacht terecht bij Adviespunt Zorgbelang. Wij luisteren naar uw verhaal en geven advies. Onze dienstverlening is gratis en onafhankelijk. Uw privacy is gegarandeerd.

 • i Ouderenadviseur gemeente Beuningen

  De ouderenadviseur is een deskundige op het gebied van welzijn, wonen, zorg- en dienstverlening en werkt onafhankelijk van de instellingen die zorg en diensten leveren. De ouderenadviseur geeft, indien gewenst, voorlichting, informatie en verdere ondersteuning.

 • i Ouderenadviseur gemeente Groesbeek

  Als uw leeftijd een woordje meespreekt, komen er soms vragen op en kun je een steuntje in de rug wel gebruiken. Dan is de ouderenadviseur van Forte Welzijn er voor u.

 • i Ouderenadviseur gemeente Heumen

  De ouderenadviseur heeft een wegwijsfunctie en ondersteunt bij het vinden van de juiste hulp of zorg. Ouderen met dementie en hun mantelzorgers kunnen meer moeite hebben om problemen op te lossen. De ouderenadviseur helpt bij het verhelderen van de vragen en/of problemen en zoekt mee naar de juiste oplossingen en voorzieningen. Zij is goed op de hoogte van de sociale kaart in uw gemeente Heumen.

  Bij een niet pluisgevoel, of een vermoeden van dementie kan de ouderenadviseur een rol vervullen als opstap naar ondersteuning.

 • i Ouderenadviseur gemeente Nijmegen (8)

  Wanneer u merkt dat degene voor wie u zorgt, de situatie niet meer kan overzien, kan het goed zijn om voorbereidingen te treffen. U kunt hierbij denken aan maatregelen ter bescherming /voorkoming van financiële uitbuiting. Maar ook om te beperken dat iemand een gevaar voor zichzelf of omgeving wordt. Welke mogelijkheden er zijn en welke gevolgen deze mogelijk hebben kunt u samen met de ouderenadviseur bespreken.

 • i Zorgtrajectbegeleiding (8)

  Uw zorgtrajectbegeleider kan u ondersteunen bij het regelwerk dat op u af komt. Jullie kunnen samen dingen bespreken wat er voor de toekomst geregeld moet worden en hoe u dit aan moet pakken.